LEGO-builder MKLR

Min søn og jeg har netop været i Berlin på en lille mineferie. Magnus er 8 år og næsten lige så vild med Lego som sin far, så selvfølgelig skulle vi i Lego Shop Berlin.

Faktisk var vi der 3 gange på halvanden dag og han nåede der skam også en enkelt gang sammen med mor og bonusfar.  Det er jo skønt når børn kan nøjes med næsten gratis fornøjelser.

Ved første besøg fik han lov at købe 3 Lego Minifigurer, som han selv samlede og fik med i en fin udstillingskasse

For de uindviede i Magnus’ skønne krøllede hjerne, så er det 3 ens figurer med faldskærm. De to af dem er ikke helt trygge ved at skulle springe sammen med Wild Airjump Joe men det bliver de nødt til.

Fed feature at hygge sig med at samle alverdens figurer. De der ikke bliver solgt, bliver skilt ad igen om aftenen. Magnus samlede nogle ekstra og gemte i en af skufferne, for lige at se om de stadig var der næste dag. Én af 3 figurer overlevede. Det bidrog til morskaben.

Men det blev lidt sjovere at være 8 år gammel og samle Lego Minifigurer, da han fik den glimrende idé at prøve at samle tre figurer, lægge dem i kasse og så snige dem op på salgshylden til de øvrige Lego kasser.

Som tænkt så gjort, så her hænger en politimand med en stor nøgle, Sherlock Holmes med forstørrelsesglas og en hippie fra 70’erne med et båthorn. Design by Magnus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *