Lego & leg

Lego & leg

Her finder du indlæg om ting der interesserer mig men som ikke har med vægttab og velvære at gøre – og så alligevel. Jeg finder stor fornøjelse i at samle Lego. Det giver mig ro og godt humør. 

Lego-builder MLKR 2

Magnus (og hans far) var så heldig at få Lego Creator Expert-sættet Downtown Diner i julegave 2018 Det har vi moret os med at samle og her lidt billeder af dineren og af de bygninger det nu er sat sammen Read more…

Read More »

LEGO-builder MKLR

Min søn og jeg har netop været i Berlin på en lille mineferie. Magnus er 8 år og næsten lige så vild med Lego som sin far, så selvfølgelig skulle vi i Lego Shop Berlin. Faktisk var vi der 3 Read more…

Read More »
 

Med denne blog vil jeg gerne tage læseren med på rejsen mod en total livsomlægning, et varigt vægttab og et meget større velvære.

Jeg begyndte min livsomlægning i oktober 2017 og har allerede lært utroligt meget både om mit sind, mit hjerte og min krop siden da. Jeg håber jeg kan blive i denne læringsproces og på den måde komme igennem og være en langt bedre udgave af mig selv. 

Har du lyst til at modtage mit nyhedsbrev så tryk på knappen nedenfor og tilmeld dig