At overskride sine egne grænser (advarsel – billeder af en fed mand i boxershorts)

Jeg havde ingen anelse om, at jeg efter 6 måneder ville være i den situation, at jeg havde tabt mig 41 kg. Jeg håbede på at tabe mig og at gøre det kontinuerligt. Men jeg havde virkelig aldrig forestillet mig, hvor vildt det blev.

Da jeg begyndte min rejse fra fed far til federe far var jeg bevidst om min størrelse. Meget bevidst. Jeg viste mig helst ikke uden trøje på og tog ikke på stranden eller i svømmehallen. Jeg skulle ikke vise min krop frem. Det ændrede sig ikke fordi jeg tabte 10-15 kg.

Tidligt i mit forløb havde jeg kontakt med en fotograf fordi jeg gerne ville have lavet nogle før-billeder, hvis jeg nu skulle finde på at skrive en bog eller lignende. Men tanken var ikke at billederne skulle vises frem før jeg havde tabt mig ned til tæt på mål. Det blev desværre ikke til noget med fotografen for jeg kunne ikke finde pengene til det.

Men altså ingen billeder af Bjarne men da jeg nærmede mig 25 kg i vægttab begyndte der at ske noget. Jeg var pludselig begyndt at føle mig ærgerlig over, at jeg ikke havde målt om livet fra starten af rejsen. Det gjorde jeg først da jeg kom til Per, hvor jeg allerede havde tabt mig 14 kg. Jeg begyndte at synes det var fjollet jeg ikke havde fået taget nogle billeder om ikke andet så med kameraet.

Jeg så jo hvor meget andre brugte disse billeder af dem selv som motivation.

Så den 12. januar fik jeg en god ven til at tage lidt billeder, som senere kunne bruges som dokumentation. På det tidspunkt havde jeg tabt ca. 25-26 kg men var jo stadig (og det er jeg også stadig) meget fed.

Vi har nu gentaget fotoseancen og taget et sæt nye billeder hvor jeg nu har tabt 41 kg.

Så værsgo, her er Bjarne 145 kg og 130 kg. 

Det var grænseoverskridende men det var vigtigt. Det første sæt billeder lå næsten 2 måneder på sd-kortet før jeg turde kigge på dem. Det nye sæt kiggede jeg igennem med det samme. Jeg er overbevist om, at det første sæt billeder også var dem, der gjorde, at jeg turde stille op til interviewet med DR, som du kan læse mere om her: Stort interview hos Danmarks Radio 

Advarsel - billeder af en fed mand i boxershorts

Og det er så her at advarslen er på sin plads. For der kommer nu et par billeder hvor jeg bare står i boxershorts.

Der kan man tydeligt se at jeg stadig er fed men man kan også tydeligt se, at der sker noget. 15 kg gør en stor forskel selvom jeg egentlig ikke troede det.

Jeg tager gerne mod kommentarer, gode råd og idéer, men lad være med at foreslå, at jeg køber nyt tøj. For mig er det også lidt sjovt at tage billeder i samme outfit gennem hele forløbet.

PS:

Nå ja fra start hos Per 28. november 2017 til 3. maj 2018 har jeg tabt 26.5 kg og 26.5 cm rundt om livet.

Det er velvære for mig og jeg glæder mig dagligt over det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder én gang om måneden

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Du vil få nyheder, modtage tilbud, information om nye produkter og services, invitationer til webinarer /foredrag og meget mere.