Smuk natur – Foto ->Samsung Galaxy Note 8

Det blev endelig tid til afgang til Denver. Selvom det var med lidt sommerfugle i maven fordi det er første gang jeg rejser uden for Europa og første gang jeg rejser længere end Berlin alene, ja så glæder jeg mig helt usigeligt meget. Det gør jeg fordi det er så stor en del af min livsomlægning der kan fanges i det her øjeblik.

Denne blogpost er egentlig mest til min søn, der gerne ville se, hvad jeg fløj henover. Jeg har sikkert ikke fået alle detaljer med, for jeg sov vel samlet set knap 3 timer ud af de i alt 11 timer i flyveren.

Men her kommer en række billeder fra turen

På vejen mod Island blev jeg trakteret med denne dejlige salat til en lidt sen frokost. Den smagte dejligt og jeg bliver lidt imponeret over, at man kan servere så lækkert mad på et fly

Lidt senere begyndte vi indflyvningen over Island.

Alene indflyvningen gør at Island er kommet med på min liste over steder jeg gerne vil besøge på mere end en mellemlanding

Nedenfor en række billeder indtil vi begynder landingen i Keflavik

Selve landingen var jeg heldig med sol og skygge og fangede den her flotte nedstigning

Da vi efter en kort mellemlanding lettede mod Denver fløj vi ind over det sydlige Grønland hvor de næste billeder er fra

Det var skønt med Grønland uden for og Island på tallerkenen til middagen.

Menuen var: Lakrids- og rødbedemarineret laks efterfulgt af boulabaisse med fisk og grøntsager. Desserten var en chokolademousse af Valrhona-chokolade. Høj kvalitet hele vejen igennem.

 

Derefter tog jeg mig en “morfar” og sov til vi var et stykke inde over USA. Derfor er de næste billeder fra ca. 1-2 timer før Denver og indtil Denver

En anderledes måde at have landbrug på end i Danmark. Fascinerende og spændende.

Det næste billede er ikke af så god kvalitet, men billedet bærer en god historie. Én af de første film Magnus så var “Cars” og i Cars kører de på en dirt-track og jeg synes umiddelbart at billedet viser sådan en dirt-track. Derfor er billedet med som et særligt minde til Magnus

Så er vi næsten nede i Stapleton og i baggrunden har vi Denver. Desværre var det lidt overskyet og diset og det er svært at se bjergene i baggrunden. Men de er der. Det er lige på kanten af Rocky Mountains. 

Træt fremme på hotellet er kl. ca. 20.30 lokal tid og i Danmark sov I forhåbentlig godt og stille. Jeg var træt og tog et bad og på hovedet i seng. 

Derfor er det sidste billede det første jeg tager næste morgen, da solen er stået op. Her kan man se bjergene mellem skyskraberne down town Denver. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder én gang om måneden

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Du vil få nyheder, modtage tilbud, information om nye produkter og services, invitationer til webinarer /foredrag og meget mere.