Filmoptagelser

Jeg har fået mange utrolige oplevelser siden jeg begyndte min livsomlægning. Denne lille blog er blot for at minde mig selv om én af de sidste i 2018, nemlig optagelserne til en lille kortfilm med min historie.

Desværre kan jeg ikke afsløre konteksten før filmen er blevet offentligtgjort. Kortfilm skal i denne sammenhæng forstås helt konkret. Sekvensen ender formentlig med at være 1,5-2 minutter lang og skal introducere en stor konference.

Hvis man tror at det at optage 1,5-2 minutter er noget man bare lige gør, så kan jeg sige, at jeg har brugt knap 25 timer på opgaven. I den tid jeg har brugt, har der været minimum 3 andre der også har arbejdet. Der har været planlægningsmøder, der har været forberedelse og der har været selve optagelserne.

Nedenfor er der en række billeder fra hele omgangen og som sagt er det mest for at minde mig selv om endnu en stor oplevelse i 2018.

Første sted vi filmede var i skoven, hvor jeg løb. Det var kold men crewet var virkeligt godt forberedte

Derfra var det efter et par timer hjem for at få et varmt bad og skifte tøj inden vi optog en interviewsekvens

På andendagen filmede vi madlavning, indetræning, omklædning, lidt udefilm og en afsluttende scene filmet med drone. Jeg har ingen billeder af disse scener men derimod af forberedelserne i det hele taget og særligt til en scene, hvor jeg kigger gamle billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder én gang om måneden

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Du vil få nyheder, modtage tilbud, information om nye produkter og services, invitationer til webinarer /foredrag og meget mere.