Klinisk diætist Mette Bie, Aleris-Hamlet Hospitaler – del 2

I dette afsnit taler vi om tiden efter et fedmekirurgisk indgreb – Gastric Sleeve/Bypass. Vi kommer omkring en del emner, hvor jeg blev klogere. Jeg håber det samme for dig, hvis du går i overvejelser om operation eller selv er opereret. For alle andre så kan I blive meget klogere på livet med en ny mini-mave.

Vi taler om faserne efter en operation fra honeymoon til ny hverdag. Vi taler om at skulle lære sin nye mave at kende, noget der måske kan virke helt absurd for de, der ikke er opereret, men det er en ny virkelighed der rammer, når maven pludselig ikke kan rumme, hvad den kunne før eller du som opereret ikke længere kan tåle alt du plejede at spise. .

Derfor taler vi også om struktur og planlægning af den nye hverdag, sådan at du som opereret får det energiindtag, du har brug for, fordi det i virkeligheden er det vigtigste du kan gøre for dig selv – både lige efter operationen men også i din nye hverdag.

Vi kommer også forbi sult og hvad det i virkeligheden er for en størrelse. Er du fysisk sulten, måske tørstig eller fortæller dine følelser dig, at du er sulten.

Endelig vender vi også, hvad man kan gøre hvis det ikke helt går som man håber efter operationen.

Du kan som sædvanlig lytte til podcasten på linket her eller på din yndlingspodcastafspiller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Nyheder én gang om måneden

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Du vil få nyheder, modtage tilbud, information om nye produkter og services, invitationer til webinarer /foredrag og meget mere.