The Power of Community

Jeg skrev i august 2018 en artikel til NOVO Nordisk, der også blev bragt hos mine amerikanske venner i Obesity Action Coalition.

Obesity Action Coalition (OAC) er en nonprofitorganisation med mere end 70.000 medlemmer, der er dedikeret til at give en stemme til det enkelte menneske ramt af svær overvægt. 

Deres formål er at hjælpe mennesker på vej mod bedre sundhed gennem uddannelse, lobbyarbejde i forhold til amerikanske myndigheder (husk deres system er fundamentalt anderledes end vores danske) og støtte. 

Fokus er at øge bevidstheden og forbedre adgangen til forebyggelse og behandling af svær overvægt, give evidensbaseret undervisning om fedme og dens behandlinger, kæmpe for at eliminere vægtbias og diskrimination, løfte samtalen om vægt og dens indvirkning på sundheden og tilbyde en støttefællesskab til de er ramt af svær overvægt.

De afholder årligt en konvention med oplæg fra en række eksperter. På grund af corona har de seneste to år været virtuelle. Det er netop besluttet, at der i 2022 bliver både en virtuel og en fysisk version. Jeg har selv deltaget et par gange og det har i den grad opbygget viden hos mig.

Artiklen er på engelsk, men måske du alligevel kan få gavn af den.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder én gang om måneden

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Du vil få nyheder, modtage tilbud, information om nye produkter og services, invitationer til webinarer /foredrag og meget mere.