Foredrag

Foredrag

Mere end hver 6. voksne dansker lider af svær overvægt og mere end hver anden af os vejer mere end det anbefalede BMI.

Det har stor betydning for sundheden i vores samfund, men for det enkelte menneske har det også stor indflydelse i dagligdagen – både den måde vi møder mennesker med svær overvægt på og de forhindringer mennesker med svær overvægt oplever i dagligdagen.

Når jeg går på scenen, får publikum noget at tale om og tænke over. Jeg er ikke bange for at bruge min egen person og historie i mine foredrag og fortælle åbent og ærligt om kampe der blev tabt, vaner der var fedmefremmende, hvordan jeg endte med at isolere mig

Men ikke mindst fortæller jeg åbent og ærligt om, hvordan alt dette ændrede sig, så jeg i dag lever det bedste liv jeg kan forestille mig med lavere vægt og langt større velvære. 

Jeg leverer også viden om fedme og vægttab som du garanteret ikke kendte og du får det på en humoristisk og nærværende måde. Det betyder, at publikum kan mærke mig og den sag jeg brænder for.

Jeg tilbyder f.eks. disse foredrag

Vægttab & Velvære

I dette foredrag får I historien om mit liv med mere end 35 år med svær overvægt og turen ud af det. Om hvordan jeg ubevidst havde gået med stress i kroppen i mere end 8 år, der resulterede i flere fatale oplevelser med indlæggelse og sygdom. Om hvordan det trak mig økonomisk helt under.

Men allermest fortæller jeg om tiden efter jeg blev 50. Om hvordan mennesker, der ikke behøvede det, men helt uselvisk samlede mig op, der hvor jeg havde givet op. Om hvordan andre mennesker trådte til, da vægten som sædvanlig begyndte at gå op igen efter et stort vægttab.

Der bliver meget om nye øjne på verden, nye oplevelser, ny viden og et totalt forandret liv.

Jeg toppede ind på 171 kg, tabte mig 55 kg med hjælp fra personlig træner og alt alt for restriktiv spisning. Tog 32 kg på igen inden jeg endnu en gang var heldig at andre mennesker trådte til og gjorde en forskel i mit liv. 

Det hele krydres med snak om det gode liv, hvor fokus ikke er på maden og vægten – i hvert fald ikke hele tiden.

Foredragets varighed: ca. 1-1½ timer + spørgsmål

Hvorfor slankekure ikke virker og alt det andet du ikke vidste om fedme

Hvor har jeg tit slået i bordet over endnu en slankekur, der ikke gjorde nogen forskel og min vægt bare kørte op og ned i ren yoyo tempo. Hver gang jeg tabte mig, kom kiloene bare rullende tilbage.

I 2017 vendte jeg livet på hovedet, fordi nogle gode mennesker ikke ville lade Bjarne på 171 kg glide under vandet. Siden da er meget ændret og i dag vejer jeg ind på under 100 kg og har aldrig haft det bedre end nu. Det skyldes ikke alene vægttab men også alt det jeg har oplevet de seneste 4-5 år.

Jeg har deltaget i konferencer og holdt foredrag i både ind- og udland og i dag ved jeg meget mere om, hvorfor min krop reagerede som den gjorde.

Jeg troede jeg vidste alt om fedme, men det gjorde jeg ikke.

I foredraget vil jeg tage dig med på en tur, så du kan blive klogere på, hvorfor ”spise mindre og motionere mere” stort set ingen forskel gør. 

Du vil få viden om kroppen og dens reaktioner på slankekure og vægttab, men endnu vigtigere vil du lære, hvorfor alt du troede om fedme er forkert.

Alt krydret med min egen historie med svær overvægt. 

Foredragets varighed: ca. 1-1½ timer + spørgsmål

Vil du virkelig gerne gøre en forskel eller vil du bare kloge dig

De fleste af os kender én eller flere der lider af svær overvægt for næsten hver femte dansker er ramt.

Derfor skulle man også synes det var naturligt, at vi talte med hinanden om vægt. Men det er IKKE naturligt. Som min mor sagde, da jeg efter mere end 35 år med svær overvægt var på vej i den rigtige retning: “Jeg kunne jo godt se, at den var gal men jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige og gøre”

Det er det vi i dette samtale-foredrag skal omkring. Omkring hvordan mennesker, der ikke behøvede det, men helt uselvisk samlede mig op, der hvor jeg havde givet op. Om hvordan andre mennesker trådte til, da vægten som sædvanlig begyndte at gå op igen efter et stort vægttab.

For hvis du virkelig gerne vil gøre en forskel, så nytter det ikke, at du tror spis mindre og motioner mere er løsningen.

Du får viden om svær overvægt, jeg næsten med sikkerhed kan sige, at du ikke kendte. Det bliver krydret med glimt fra mit eget liv.

Alt sammen for at vi kan tale om, hvordan du virkelig kan gøre en forskel uden at du bare kloger dig.

Foredragets varighed: 1-2 timer afhængigt af format

Ring +45 51900197 for pris

Nyheder én gang om måneden

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Du vil få nyheder, modtage tilbud, information om nye produkter og services, invitationer til webinarer /foredrag og meget mere.