Bjarne Lynderup - vægttab og velvære

Om mig

Om mig

Velkommen til.

Tak fordi du kigger forbi og ser hvad der sker. Jeg hedder Bjarne Lynderup, jeg er 50 år gammel og i gang med en stor livsomlægning.

Hvem er mennesket bag.

Andre siger om mig, at jeg er passioneret, let at begejstre og meget hurtig til at forstå mennesker. De siger også at jeg er inspirerende, motiverende og kan tænde drømme hos andre samtidig med at jeg er empatisk, nærværende og engageret.

Selv synes jeg, at jeg er stædig grænsende til det irriterende – særligt når jeg debatterer. Jeg kan lede ude i alle hjørner for at blive klogere. Men jeg er også glad og optimistisk – nogle vil kalde det for jubeloptimisme – men jeg tror på det gode i mennesket og elsker at hjælpe, motivere og inspirere andre.

 

Hvorfor er jeg så gået i gang med denne store ændring. Det illustrerer disse fire billeder egentlig meget godt. Jeg vil faktisk gerne i bedre form, spise sundere men allermest ønsker jeg et større velvære i mit liv. Man kan selvfølgelig også sige det som en af mine gode venner gjorde for nyligt.

”Du er: for doven til at orke at have ondt – for glad til at gide være depri – for omsorgsfuld til at svigte dine kære – for fed til at kunne score dem du vil – for klog til ikke at gøre noget.”

Min søn er 8 år gammel og han skal have sin far så længe som muligt og det skal slet ikke være fordi jeg ikke magtede det mere. Jeg kommer til at skrive mere om hvorfor så først nu men lige nu ser jeg ikke bagud for at slå mig selv i hovedet men kun frem for at blive en bedre udgave af mig selv.

 

Jeg begyndte min livsomlægning i oktober 2017 og har allerede lært utroligt meget både om mit sind, mit hjerte og min krop siden da. Jeg håber jeg kan blive i denne læringsproces og på den måde komme igennem og være en langt bedre udgave af mig selv.Det 

Jeg vil gerne opnå 4 ting med denne blog:

  • lægge pres på mig selv ved offentligt at stå ved mine udfordringer og ved på den måde at risikere fiasko. Det vil motivere mig og være en faktor for succes
  • dele mine erfaringer, give gode råd, fortælle historier fra mit eget forløb, så andre kan finde inspiration og måske motivation
  • inspirere pårørende til overvægtige til at byde sig til med hjælp til den overvægtige. Vise hvordan man kan gå ved siden af i processen. Hjælpe med at handle ind og lave mad, gå ture sammen, lægge ører til når det er svært for den overvægtige osv.
  • arbejde for at svær overvægt anerkendes som en kronisk sygdom. Det er der både lægelige implikationer for men der er også det helt jordnære, at en anerkendelse vil gøre det muligt at sætte ind med seriøs hjælp til de der har behov. For det er ikke så simpelt som bare at lukke kæften tidligere og motionere mere.

 Der kommer blog-indlæg i alle 4 kategorier men nok også inden for leg, storytelling og Lego, fordi jeg elsker at fortælle historier og lege. Det sidste gerne med Lego.

 

Med denne blog vil jeg gerne tage læseren med på rejsen mod en total livsomlægning, et varigt vægttab og et meget større velvære.

Jeg begyndte min livsomlægning i oktober 2017 og har allerede lært utroligt meget både om mit sind, mit hjerte og min krop siden da. Jeg håber jeg kan blive i denne læringsproces og på den måde komme igennem og være en langt bedre udgave af mig selv. 

Har du lyst til at modtage mit nyhedsbrev så tryk på knappen nedenfor og tilmeld dig