Pårørende til en overvægtig

Hvordan kan du gøre en forskel - som pårørende, som fagprofessionel eller bare som menneske

The Power of Community

Jeg skrev i august 2018 en artikel til NOVO Nordisk, der også blev bragt hos mine amerikanske venner i Obesity Action Coalition. Obesity Action Coalition (OAC) er en nonprofitorganisation med mere end 70.000 medlemmer, der er dedikeret til at give Read more…

Læs mere

Alt du ved om overvægt er forkert

Huffington Post har skrevet denne meget vigtige artikel om overvægt. Artiklen er skrevet af Michael Hobbes med billeder af Finlay MacKay Den er god at blive klog af og den burde være grundtekst for alle der arbejder i sundhedsvæsenet. https://highline.huffingtonpost.com/articles/en/everything-you-know-about-obesity-is-wrong/ Read more…

Læs mere

I denne sektion kan du forhåbentlig blive klogere – både som pårørende og som professionel der arbejder med mennesker, der lever med svær overvægt eller måske bare møder os i din dagligdag.

Tingene er ikke altid som du tror de er og det er ikke altid at den måde vi taler om tingene på på nogen måder gavner, hvis du gerne vil gøre en forskel.

Nyheder én gang om måneden

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Du vil få nyheder, modtage tilbud, information om nye produkter og services, invitationer til webinarer /foredrag og meget mere.