Bjarne Lynderup - vægttab og velvære

Podcasten vægttab & velvære

Podcasten VÆGTTAB & VELVÆRE

Træningsfysiolog Henrik Duer

Bliv klogere sammen med mig, når jeg i dette afsnit taler med Træningsfysiolog Henrik Duer I afsnittet taler vi om motion for både opererede og ikke-opererede. Udgangspunktet er mennesker, der lever med overvægt eller svær overvægt, men der er også Read more…

Læs mere »

I mere end 35 år har jeg levet med svær overvægt, hvor vægt har været en meget stor del af min dagligdag. Både fordi mad fyldte meget og fordi der findes så mange fordomme om mennesker der lever med svær overvægt.

Podcasten bliver en rejse for at blive klogere på, hvordan jeg opnår et liv med lavere vægt og større velvære. Derfor taler jeg med mennesker, der ved noget om netop det. Du vil kunne møde eksperter inden for mange forskellige områder, som f.eks. fedme, diæt, psykologi, vaner, motion, wellness og meget mere. Jeg vil med podcasten se fremad og sammen med de mennesker jeg møder forsøge at blive klogere på lavere vægt og større velvære.

Du kan lytte til de første 4 afsnit den 7. december 2021, afsnit 5 den 14. december 2021, afsnit 6 den 21. december 2021 hvorefter podcasten udkommer hver anden tirsdag i ulige uger.

Du kan lytte til “Vægttab & Velvære” lige her 

Eller du kan bruge den podcastafspiller du plejer.